Luximmo Finest Estates
С повече от 20 офиса и представители в България и по света, Luximmo Finest Estates представя изключителна селекция от най-престижните апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, парцели в цялата страна.

Търсите имот в чужбина? Ние сме първата българска агенция, предлагаща качествени и луксозни имоти в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите партньорски офиси в Русия, Гърция, Австрия, Германия, Испания, Италия и много други.

Ние работим единствено във високия сегмент на пазара. Обслужваме клиентите си на ниво и по стандарти, вдъхновени от най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Създадохме агенцията, за да осигурим на успелите и заможни българи всички необходими услуги в областта на престижните недвижими имоти на едно място. Наши клиенти са високообразовани и културни хора, известни личности, уважавани общественици – хора, които търсят и предлагат качествени имоти, но същевременно ценят времето си и желаят да получат най-доброто отношение.

Регистрирана в България
Сфера на дейност: Услуги
Никола Стоянов, Управител, последно обновил този профил на 2018-08-29
България, София - град, кв. Лозенец, ул. Якубица №19, ет. 1, пощенски код 1164
И на други 12 места в: Банско, София - град, Бургас, Варна, Велико Търново, Лозенец, Слънчев бряг
https://www.luximmo.bg/ http://web.facebook.com/LUXIMOTI?_rdc=1&_rdr https://www.youtube.com/channel/UClrtxEPCwRWP49PwDPtYjLQ http://yellowpages.bg/bg/members/luximmo/